Buzz010 een groot succes!

26 september 2019

Het eerste jaar van Buzz010 zit erop en daar kijken we vol trots op terug. Zo vervoerden we maar liefst 41.198 leerlingen naar 89 verschillende bestemmingen. Dit resultaat hebben we niet alleen bereikt, ook onze samenwerkingspartners hebben daar aan bijgedragen. 
 
Een aantal resultaten hebben we op een rij gezet. Zo zie je onder andere terug welke bestemmingen het meest populair waren. We constateren dat we goed op weg zijn om de drempels voor scholen weg te nemen als het gaat om vervoer. Hierdoor zorgen we er samen met onze partners voor dat Rotterdamse leerlingen regelmatig de kans krijgen om te leren buiten het klaslokaal!

Ondertussen is het nieuwe schooljaar van start gegaan en stromen de boekingen binnen. Ook dit jaar streven we ernaar om zoveel mogelijk basisschoolleerlingen te laten leren in en van Rotterdam. Een stad die zoveel te bieden heeft.

Naar resultaten!

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.