Boek nu excursies voor schooljaar 2019-2020

05 juni 2019

Begin het nieuwe schooljaar goed en boek een uitje naar een leuke educatieve bestemming! Je kunt je nu inschrijven voor de busritten van schooljaar 2019-2020.

Buzz010 biedt busritten aan voor Rotterdamse leerlingen in het primair onderwijs. Hoe leuk is het om een dag de schoolbanken in te ruilen voor een excursie vol unieke leermomenten.

1500 busritten
Komend schooljaar hebben we 1500 busritten beschikbaar. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus boek snel als je zeker wilt zijn van een plekje! Klik hier om een bestemming te kiezen.

Nieuwe bestemmingen
Bij Buzz010 kun je kiezen uit allerlei leuke, interessante en leerzame excursies. Extra leuk is dat we in het nieuwe schooljaar ruim 10 bestemmingen toevoegen aan het aanbod. Inspiratie nodig? Klik hier voor het overzicht. 

Wat kost het?
Boek je een rit bij Buzz010 dan ontvang je flinke korting: voor een retourreis betaal je in het nieuwe schooljaar slechts €105.


{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.