500 gratis busritten actie groot succes

01 december 2020

Afgelopen periode kwamen we Rotterdamse scholen in het primair onderwijs tegemoet met een mooie actie. Omdat veel excursies werden geannuleerd door de coronacrisis en leerlingen daardoor niet op stap konden, gaven we na de versoepelingen 500 gratis busritten weg. De actie was succesvol want maar liefst 100 scholen hebben er gebruik van gemaakt.

Die 100 scholen boekten in totaal 303 excursies waarbij 8792 leerlingen op pad zijn geweest. Het Wereldmuseum was een populaire bestemming, maar ook de kinderboerderijen, Diergaarde Blijdorp en Maas theater en dans ontvingen veel leerlingen.

Einde
Op 31 december 2020 eindigt de actie. Boek je dus een busrit die plaatsvindt na die datum dan betaal je de reguliere kosten. Klik hier voor de prijzen die gelden voor schooljaar 2020/2021.

Blij
We zijn blij dat we weer leerlingen kunnen vervoeren en hopen dat het hele schooljaar te  kunnen blijven doen.

Contact
Heb je vragen over de actie of wil je meer informatie over iets anders? Neem gerust contact op. We helpen graag!

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.