Veilig busvervoer met Buzz010

Sinds eind februari 2020 is ook in Nederland het coronavirus actief. Langzaam maar zeker werd duidelijk dat we moeten we leren leven in een anderhalvemetersamenleving om het virus onder controle te krijgen en houden. Iets dat gevolgen heeft voor alles en iedereen over de hele wereld en dus ook voor Buzz010. 

Excursies mogelijk
Omdat de verspreiding van het virus momenteel afneemt in Nederland, worden er steeds meer versoepelingen toegepast. Zo gaan kinderen weer naar school, gaan bestemmingen weer gedeeltelijk open en is op excursie gaan weer mogelijk. Bij Buzz010 snappen we dat dat laatste in deze tijd een spannende onderneming kan zijn. We denken daarom graag met je mee en proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Ook hebben we nauw contact met de bestemmingen over de mogelijkheden.   

Veiligheid
De anderhalvemeterregel geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarom mogen basisschoolleerlingen worden vervoerd op volle bezetting van een touringcar. Leerkrachten, begeleiders en de chauffeur houden wel afstand. Daarnaast volgen de buschauffeurs het hygiëneprotocol dat is opgesteld door de vervoerdersbranche. Belangrijke maatregelen daaruit zijn:

  • Instappen mag alleen via de tweede deur

  • Desinfecterende handgel in elke bus

  • Na iedere rit een professionele reiniging


Er zijn ook mogelijkheden om op pad te gaan met een corona-proof bus want een aantal bussen van Buzz010 zijn volledig aangepast aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. In die bussen hangen schermen tussen de stoelen en zit de buschauffeur volledig afgeschermd.

Ontspannen busrit
Ondanks de maatregelen en de aparte gang van zaken, zorgen de buschauffeurs voor een ontspannen busrit. Net als anders vertellen buschauffeurs duidelijk aan de kinderen wat de regels zijn, is er volop ruimte voor een grapje en kan er uiteraard een gezellig muziekje aan.  

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even sparren? Neem contact op. We helpen je graag.

 

We houden deze pagina up to date aan de hand van berichten van de overheid.

 

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.