Verhalenhuis Belvédère

Home > Bestemmingen > Verhalenhuis Belvédère

Verhalenhuis Belvédère is het eerste huis voor immaterieel erfgoed in Nederland. Het omvat sociale gewoonten, voorstellingen, rituelen, tradities, uitdrukkingen, bijzondere kennis of vaardigheden die gemeenschappen en groepen erkennen als een vorm van cultureel erfgoed. De verhalen worden gepresenteerd in verschillende vormen: (foto)tentoonstellingen, (luister)voorstellingen, (stads)ontdekkingstochten, inspiratieprogramma’s, publicaties, evenementen én eet- en ontmoetprogramma’s, zoals de 'Volkskeuken'.

Voor scholen
De onderwijsprogramma’s van Verhalenhuis Belvédère zijn op maat gemaakt en sluiten aan bij de behoeften en vragen vanuit het onderwijs. In de programma’s leren de leerlingen beelden, taal, muziek, spel en beweging te gebruiken om er gevoelens en ervaringen uit te drukken.

Meer informatie?
Klik hier voor het onderwijsaanbod van Verhalenhuis Belvédère.Verhalenhuis Belvédère

Bezoekadres: Rechthuislaan 1, 3072 LB  Rotterdam

Contactpersoon: Joran Koster

Telefoonnummer: 06 42758853

E-mailadres: joran@verhalenhuisbelvedere.nl

Niveau: PO (V)SO 3-8

Groepsgrootte: Min. 5 • Max. 120

Leergebieden:

Mens & Maatschappij

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.