SKVR - Pieter de Hoochweg

Home > Bestemmingen > SKVR Pieter de Hoochweg

Laat jouw leerlingen deelnemen aan kunsteducatie in een inspirerende kunstzinnige omgeving in hartje centrum: Een echte theaterzaal, ateliers waar geschilderd en getekend wordt én ateliers voor het maken van mode en ruimtelijk werk; dansstudio’s met grote spiegelwanden en theaterstudio’s met spotlights en een goede geluidsinstallatie. En ook media- en muzieklokalen met de meest uiteenlopende apparatuur en instrumenten.

Een les op de SKVR locatie Rotterdam centrum is altijd een beleving. Maak een keuze uit het brede aanbod aan workshops en lessenseries in de disciplines Beeldende kunst, Mode & Design, Dans, Fotografie & Media, Muziek, Schrijven en Theater.

Binnen de activiteiten van SKVR Onderwijs ontwikkelen leerlingen niet alleen kunstzinnige vaardigheden maar ook 21e eeuwse vaardigheden. Daarnaast wordt ingehaakt op thema’s als: wetenschap & technologie, groepsvorming, persoonsvorming, burgerschap en gezond en fit. De lessen doen een beroep op verbeeldingskracht, creativiteit en sociale- en communicatieve vaardigheden. Plezier en betrokkenheid zijn uitgangspunten bij het leren.

Bekijk voor meer informatie over de activiteiten de website van SKVR of neem direct contact op en laat je informeren door een van de medewerkers.


SKVR - Pieter de Hoochweg

Bezoekadres: Pieter de Hoochweg 125, 3024 BG   Rotterdam

Contactpersoon: Ivy Coenegracht

Telefoonnummer: 010 2718320

E-mailadres: onderwijs@skvr.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 1 • Max. 300

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.