Plastic Whale (opstapplaats Prinsenmolenpad)

Home > Bestemmingen > Plastic Whale

De plastic soep is een groeiend, wereldwijd probleem. Plastic afval vervuilt ’s werelds wateren in toenemende mate, met alle gevolgen van dien.  Plastic Whale strijdt voor plasticvrije wateren door maatschappelijk bewustzijn te creëren voor het probleem, maar vooral door met zoveel mogelijk mensen actie te ondernemen en plastic te gaan vissen.

Voor scholen
Plastic Whale weet uit ervaring hoeveel impact plastic vissen heeft op kinderen: een ervaring waar ze enorm enthousiast van worden. Leerlingen worden op positieve wijze gewezen op het feit dat plastic afval niet in de natuur hoort. In het speciale scholenprogramma leren leerlingen met zorg om te gaan met het milieu. In de gastles wordt gesproken over zwerfvuil, de plastic soep en hoe kinderen dit zelf kunnen verminderen. Tijdens het vissen naar plastic zien ze in de praktijk hoeveel afval er in het water drijft.

Meer informatie?
Wil je meer weten over het scholenprogramma, bekijk dan deze pagina.


Plastic Whale (opstapplaats Prinsenmolenpad)

Bezoekadres: Prinsemolenpad 4, 3054 XM  Rotterdam

Contactpersoon: Karin Hille

Telefoonnummer: 06 10018692

E-mailadres: rotterdam@plasticwhale.com

Niveau: PO (V)SO 6-8

Groepsgrootte: Min. 8 • Max. 80

Leergebieden:

Mens & Maatschappij

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.