Nieuwe Luxor Theater

Home > Bestemmingen > Nieuwe Luxor Theater

Het nieuwe Luxor Theater is een van de grootste theaters van Nederland met een zaal van ruim 1.500 stoelen. Op de Kop van Zuid staat het theater voor breed toegankelijke podiumkunsten van hoge kwaliteit. Met aanbod dat vermaakt, ontroert, inspireert en motiveert maakt Luxor de bezoekers nieuwsgierig naar de podiumkunsten.

Voor scholen 
In het nieuwe Luxor zijn leuke voorstellingen die geschikt zijn voor leerlingen van verschillende leeftijden.

Holland 
Leerlingen kunnen onder andere de schoolvoorstelling ‘Holland’ van Scapino Ballet Rotterdam bezoeken. Choreograaf Ed Wubbe verbeeld in dans, op unieke en abstracte wijze, de Nederlandse ziel en identiteit. Om dit te kunnen doen heeft hij zich laten inspireren door de Gouden Eeuw en onze vaderlandse geschiedenis. Wil je meer weten over deze voorstelling, bekijk dan de website van Scapino Ballet of neem contact op met Nicole Rust: nicole.rust@scapinoballet.nl of tel. 010-4142414.  


Nieuwe Luxor Theater

Bezoekadres: Posthumalaan 1, 3072 AG  Rotterdam

Contactpersoon: Ivonne van Uden

Telefoonnummer: 010 4960000

E-mailadres: ivonne@luxortheater.nl

Niveau: PO 5-6

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 250

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.