De Stad Uit: Parkspelen

De Stad Uit laat kinderen struinen langs rivieroevers en stranden, kennis maken met boswachters en de lokale landbouw ontdekken. Kinderen, ouders en scholen worden zich zo bewust van het bestaan van natuur en platteland op een steenworp afstand van de drukke stad.

Parkspelen
Leerlingen uit groep 6, 7 en 8 kunnen op 15 en 22 september meedoen aan de Parkspelen in het Zuiderpark. Op het programma staat onder andere een kano-parcours, een kruidentocht, zelf pesto maken en een doe-workshop onder de bomen. Kinderen leren op een onderzoekende manier over planten en dieren en hoe ze functioneren in de leefomgeving.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze excursie of ander aanbod van De Stad Uit? Bekijk dan deze pagina.


De Stad Uit: Parkspelen

Bezoekadres: Oldegaarde 345, 3084 AA  Rotterdam

Contactpersoon: Marijke Lammers

Telefoonnummer: 0613836097

E-mailadres: marijke@destaduit.nl

Niveau: PO 6-8

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.