De Stad Uit: Garnalenvissen

Home > Bestemmingen De Stad Uit: Garnalenvissen

De Stad Uit laat kinderen struinen langs rivieroevers en stranden, kennis maken met boswachters en de lokale landbouw ontdekken. Kinderen, ouders en scholen worden zich zo bewust van het bestaan van natuur en platteland op een steenworp afstand van de drukke stad.

Garnalen vissen
Tijdens dit uitje waaien leerlingen lekker uit aan het strand en leren ze alles over Kornet vissen van begeleider Joost. Een Kor is een visnet dat vanaf het strand gebruikt kan worden. De kinderen gaan met de Kor garnalen vissen maar halen daarbij ook andere zeebeesten uit het water. Denk aan krabbetjes, zandspiering en zeesterren. Met behulp van zoekkaarten komen ze alles te weten over hun vangst. Laarzen en een extra setje kleding is handig om mee te nemen want een droog pak is niet gegarandeerd!

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze excursie of ander aanbod van De Stad Uit? Bekijk dan deze pagina.


De Stad Uit: Garnalenvissen

Bezoekadres: Helmweg 7, 3151 HE  Hoek van Holland

Contactpersoon: Marijke Lammers

Telefoonnummer: 0613836097

E-mailadres: marijke@destaduit.nl

Niveau: PO 6-8

Groepsgrootte: Min. 20 • Max. 30

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.