De Speeldernis

Home > Bestemmingen > De Speeldernis

Natuurspeeltuin De Speeldernis ligt tussen Blijdorp en Delfshaven en is een plek waar kinderen op verschillende manieren leren van en over de natuur. Door te bewegen en hun zintuigen te gebruiken ontdekken ze hoe bijzonder en kwetsbaar de natuur is en leren ze dat we er zuinig mee om moeten gaan. Daarnaast is er voldoende ruimte voor plezier en avontuur met activiteiten als kampvuur maken, hutten bouwen en waterpret.

Voor scholen
De vier seizoenen spelen een belangrijke rol in de schoolprogramma's van De Speeldernis. Het themaprogramma Natuur bestaat uit vier bezoeken waarbij steeds een ander seizoen centraal staat. Ze krijgen verschillende opdrachten en er is tijd om zelf de natuur te verkennen. Bij het themaprogramma Duurzaam bezoeken de leerlingen De Speeldernis ook vier keer, maar dan ligt de focus op de elementen water, zon, lucht en aarde. Ook een los bezoek en maatwerk zijn uiteraard mogelijk.

Meer informatie
Klik hier voor meer info over de mogelijkheden voor scholen bij De Speeldernis.


De Speeldernis

Bezoekadres: Roel Langerakweg 25B, 3041 JK  Rotterdam

Contactpersoon: Carolien Ruigrok-Nieuwland

Telefoonnummer: 010-4158583

E-mailadres: carolien@speeldernis.nl

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.