De Club van 1-1-2

Home > Bestemmingen > De Club van 1-1-2

De Club van 1-1-2 is onderdeel van het brandpreventieprogramma voor basisscholen. Speciaal voor dit doeleinde is in de nieuwe brandweerkazerne Schiedam een woning nagebouwd. In dit huis aan het Vonkenpad op ongeluksnummer 13 wonen de broertjes Edwin, Bram & Rudi Brandjes met hun ouders Gerda en Winston. Hier gaat van alles mis als het gaat om brandveiligheid.

Voor scholen
Het lesprogramma is bedoeld voor leerlingen van groep 4, 7 en 8. Groep 4 en 7 krijgen les op school van een echte brandweerman of -vrouw. De leerlingen van groep 8 brengen een bezoek aan het huis van de familie Brandjes. In een anderhalf uur durende doe-en-ervaar training leren de leerlingen alles over brandveiligheid. Een unieke ervaring die de leerlingen bewust maakt van hoe te handelen bij brandgevaar.

Meer informatie?
Klik hier voor meer info over het programma voor scholen.


De Club van 1-1-2

Bezoekadres: ’s-Gravenlandseweg 551, 3119 XT  Schiedam

Contactpersoon: Boukje de Wreede

Telefoonnummer: 0630654339

E-mailadres: clubvan112@vr-rr.nl

Niveau: PO (V)SO 8

Groepsgrootte: max. 30

Leergebieden:

Mens & Maatschappij

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.