Bibliotheek Rotterdam

Home > Bestemmingen > Bibliotheek Rotterdam

Bibliotheek Rotterdam is dé publiekelijke broedplaats voor informatie, kennis, taal en cultuur. Een ontmoetingsplek voor ontwikkeling en plezier voor alle leeftijden, achtergronden en niveaus. Bij de bieb kun je terecht voor allerlei activiteiten die gericht zijn op taal, media en 21e-eeuwse vaardigheden.

Voor scholen
Voor leerlingen in allerlei leeftijdscategorieën biedt de bibliotheek theatervoorstellingen en workshops. De voorstellingen vinden plaats in het mooie Bibliotheektheater. Bekijk hier de agenda.

Erasmus Experience
In de Erasmus Experience leren leerlingen niet alleen de man Erasmus kennen. Ze leren ook naar de wereld te kijken zoals hij dat deed. Met je polsbandje duik je steeds verder in het gedachtegoed van Erasmus—en in jouw eigen gedachten. Want uiteindelijk ontdek je vooral hoe je zelf in de wereld staat. Bekijk hier de website van de Erasmus Experience voor meer informatie over de educatieve programma’s en het boeken van een excursie.


Bibliotheek Rotterdam

Bezoekadres: Hoogstraat 110, 3011PV  Rotterdam

Contactpersoon: Renee van Oosterom

Telefoonnummer: 010 2816308

E-mailadres: r.vanoosterom@bibliotheek.rotterdam.nl

Niveau: PO SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 2 • Max. 150

Leergebieden:

Taal & Rekenen

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.